دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بایدن: حمله تروریستی به محل اقامت الکاظمی را محکوم می‌کنم

بایدن گفت:گفت: قاطعانه حمله تروریستی که محل اقامت الکاظمی نخست وزیر عراق را هدف قرار داده بود، محکوم می‌کنم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه گفت که وی قاطعانه حمله تروریستی به محل اقامت نخست وزیر عراق را محکوم می‌کند.

وی در بیانیه‌ای که در این زمینه منتشر کرده، گفت: «من قاطعانه حمله تروریستی که محل اقامت (مصطفی) الکاظمی نخست وزیر عراق را هدف قرار داده بود، محکوم می‌کنم. من از اینکه نخست وزیر مجروح نشده آسوده‌خاطرم و رهبری‌ای که وی در دعوت به آرامش، خویشتنداری و گفت‌وگو برای حمایت از سازمان‌های دولتی و تقویت دموکراسی که عراقی‌ها بسیار سزاوار آن هستند، نشان داده را ستایش می‌کنم».

رئیس جمهور آمریکا در ادامه این بیانیه گفت که به تیم امنیت ملی این کشور دستور داده تا کمک‌های مربوطه به مقام‌های عراقی را در فرآیند انجام بررسی‌ها ارائه دهند.

ساعتی پیش نیز «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا تلفنی با الکاظمی صحبت کرده و خشم و نگرانی خود درباره ترور نخست وزیر عراق را ابراز داشت.

بلینکن گفت که حمله به الکاظمی، تجاوز به تمام عراق و حق حاکمیت آن است.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس نیز تلفنی با مصطفی الکاظمی صحبت کرد. وی در این تماس تلفنی تلاش برای ترور نخست وزیر عراق را محکوم کرد.

دولت عراق بامداد یکشنبه به وقت محلی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که محل سکونت مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با یک پهپاد بمب‌گذاری‌ شده هدف سوء قصد قرار گرفته اما نخست وزیر آسیبی ندیده است.

الکاظمی نیز به فاصله کوتاهی پس از انتشار این خبر در توییتی ضمن تاکید برسلامتی خود همگان را به حفظ آرامش و خویشتنداری دعوت کرد.

تحولات پس از برگزاری انتخابات پارلمانی در عراق و اعتراض گروهی از مردم این کشور به نتایج آن، به ویژه رخدادهای خونین جمعه گذشته در بغداد از جمله موضوعاتی است که موضوع حمله پهپادی به منزل نخست وزیر این کشور را مشکوک و قابل تامل بیشتری می‌نماید./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر